Obiectivul programului este ca tu sa ai o afacere mai profitabila, un mediu de lucru mai placut si mai multa relaxare in viata profesionala.Ne vom atinge obiectivul, impreuna, prin transferul de expertiza completa in organizarea/reorganizarea, dezvoltarea si scalarea afacerii tale, pastrand un efort decent din partea ta pentru aceasta.

 

Impreuna vom transfera si implementa in cadrul programului de MBA mai multe metode dovedite, testate si aplicate cu succes in colaborarile noastre. Toata structura este menita sa rezolve problemele cu care se confrunta un medic stomatolog si/sau echipa sa, pentru a avea o afacere profitabila si un mediu de lucru placut.

 

Vom face toate acestea pentru tine, bazandu-ne pe o structura testata, functionala, care iti ofera success rapid, formata din patru piloni principali:

1. Metodologia S.T.A.R. – cheie a comunicarii cu diverse tipuri de personalitati

2. Sistemul B.A.C. – Beneficii, avantaje, caracteristici in dezvoltarea businessului tau

3. Tehnici aplicate de vanzare si negociere.

4. Scalare prin metoda S.V.C.

 

De asemenea se va atinge si subiectul:

Succesul profesional, o functie a mindset-ului personal! Cu aplicatie si explicatii de neuroplasticitate!

 

Bonus: Diploma de participare!

*exclusiv pentru medici stomatologi.

Cea mai buna investitie e in tine!

LECTORI

DR. LORELEI NASSAR

 

Medic stomatolog cu o experiență de aproape 30 de ani în implantologie, este chirurg activ si detinatoarea Clinicii de Implantologie Lorelei Nassar.

 

Activeaza in tara si in Israel, Suedia, UK, USA, unde operează prin practici și demonstrații unice, revolutionare.

 

Este unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicala.

 

Organizază campanii de prevenție în companii si în școli și evidențiază importanța sanatatii dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizeaza fundatia ACSIS (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați înprogramele acesteia.

 

A scris numeroase articole aparute in presa scrisa si online pe teme legate de preventia dentara, hipnoza medicala, frica de dentist si tratamentul ei, comunicare non-verbala si a participat la numeroase emisiuni TV si radio in ultimii ani.
Produce emisiunea TV “Sanatatea ta, responsabilitatea ta” cu difuzare saptamanala si a publicat best-seller-ul “Be THAT Person by Getting Transpersonal”.

MIHAI STANCA

 

Entrepreneur, Author, Business Mentor, VP Patronatul A.C.R.

 

Autor, trainer, antreprenor și Vicepreședinte al Asociației Antreprenorilor Contabili din România, cu peste 15 ani de experiență în lumea consultanței în afaceri, fost manager pentru S-E Europe într-o companie multinațională.

 

Pasionat de psihologia comportamentului uman, mentor și creator pentru mai multe programe de dezvoltare personală și de afaceri, deține mai multe certificări naționale și internaționale în domeniile menționate.

 

A susținut cursuri și programe care au avut un impact pozitiv asupra a peste 5000 de oameni.

 

„Succesul este reprezentat de actiuni productive mici, repetate zi de zi.” – Mihai Stanca

CAND?

UNDE?

22 APRILIE 2023

Durata: 10:00 - 17:00, include pauzele de pranz si cafea

REDUCERE EARLY BIRD 20%! Oferta valabila PANA LA data 13 APRILIE 2023.

Inscrie-te acum, locuri limitate!

    Pentru alte detalii sau inscrieri: +40 769 301 055