LIVRARI PE TERITORIUL ROMANIEI


Livrarea se efectueaza prin curier rapid pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, , in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

LIVRARI IN STRAINATATE

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare, functie de destinatie, de aceea te rugam sa ne contactezi prin email la adresa support@mayasticker.ro sau telefonic, la numarul 0751 088 281, pentru a primi o oferta personalizata.

CONDITII DE RETUR

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 0751 088 281 sau sa ne scrii un e-mail la adresa support@mayasticker.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, conform cu OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Atentie, deoarece Maya Sticker este un produs steril, nu pot fi returnate produsele deja desfacute, scoase din ambalajul original sau folosite!

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, mayasticker.ro va fi exonerat de orice responsabilitate privind eventualele deteriorari.

ADRESA DE RETUR

AB DENTAL SRL

Strada Puțul lui Zamfir 16, 011683 București

tel. 0751 088 281

RESPONSABILITATI

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare (factura) emisa de mayasticker.ro.

Daca produsul returnat este deteriorat, scos din ambalajul original, fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost folosite, modificate sau deteriorate.

Daca returul se realizeaza cu respectarea conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul mayasticker.ro. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Metoda de rambursare a contravalorii produselor este aceeasi cu metoda de plata prin care clientul a achitat comanda, insa daca clientul accepta si poate pune la dispozitie un cont bancar, mayasticker.ro prefera – pentru operativitate – rambursarea banilor prin virament bancar.

Conform OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa informeze in scris mayasticker.ro, pe adresa de email support@mayasticker.ro, despre toate datele specifice returului si retragerii din contract.

Iti reamintim ca acest transport se face pe cheltuiala clientului. Coletele care vor sosi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.