Curs MBA – 28 ianuarie 2023

Daca ai inteles ca este o diferenta intre a fi un medic stomatolog bun și a avea un cabinet/clinica stomatologica profitabila fara a muncii nonstop, atunci acest MBA este pentru tine.


Obiectivul programului este ca tu sa ai o afacere mai profitabila, un mediu de lucru mai placut si mai multa relaxare în viata profesionala.Ne vom atinge obiectivul, impreuna, prin transferul de expertiza completa în organizarea/reorganizarea, dezvoltarea si scalarea afacerii tale, pastrand un efort decent din partea ta pentru aceasta.

 

Impreuna vom transfera si implementa in cadrul programului de MBA mai multe metode dovedite, testate si aplicate cu succes în colaborarile noastre. Toata structura este menita sa rezolve problemele cu care se confrunta un medic stomatolog și/sau echipa sa, pentru a avea o afacere profitabila si un mediu de lucru placut.

 

Vom face toate acestea pentru tine, bazandu-ne pe o structura testata, functionala, care iti ofera success rapid, formata din patru piloni principali:

1. Metodologia S.T.A.R.
2. Sistemul B.A.C.
3. Tehnici aplicate de vanzare si negociere.
4. Scalare prin metoda S.V.C.
Bonus: Diploma de participare.

 

Știai că ai doar 4% șanse să vorbești pe înțelesul clientului tău?Comunicarea, partea principala din activitatea de vanzare, o sa “o tratam fara anestezie” prin metodologia S.T.A.R., potential singura metodologie din Romania care poate detecta comportamentul de cumparare al clientului tau in mai putin de 90 de secunde.

 

Iti garantam ca la finalul programului vei putea sa o folosesti cu acuratete, atat în viata profesionala cat si in cea personala.

 

Totul este o vanzare… esti astazi intr-o relatie pentru “ca te-ai vandut bine macar o data”. Vom folosi “un implant” cu cele eficiente si usor de aplicat tehnici de vanzare si negociere pentru ca tu sa ai mai mult profit, mai mult timp si sa fi mai relaxat.

 

Tehnica S.V.C. va reprezenta fundamentul pentru o scalare organica a afacerii tale. Vom folosi 4 indicatori ai afacerii tale. Se aplica si daca nu ai inca o echipa si doar tu lucrezi in cabinet/clinica.


Recapitulare:
 Program dedicat exclusiv medicilor stomatologi;
 Vei primi caiet de lucru pentru ca o sa lucram impreuna la afacerea ta;
 Metodologia S.T.A.R.;
 Sistemul B.A.C.;
 Tehnici aplicate de vanzare si negociere;
 Scalare prin metoda S.V.C.;
 Bonus: Diploma de participare.

 

Durata: 10:00 – 17:00, include pauzele de pranz si cafea.
Locatie: Clinica Dr. Nassar, str. Putul lui Zamfir, nr 15 A.
Cea mai buna investitie e in tine!

 

Investitia necesara: 487 euro, plus TVA. Achizitioneaza acum, locuri
limitate!
Lectori: Dr. Lorelei Nassar si Mihai Stanca.

No Comments

Post A Comment